Ledig stilling: 2 Enhetsledere/Rektorer . Vikariat

Søknadsfrist: 22.05.18

Det er ledig rektorstilling på Kollemo skole ( http://kollemo.skole.no/ ) og Eiken skule.( http://eiken.skule.no/ )

Enhetsleder/rektor 100% stilling. Vikariat.

Fra 01.08.18. t.o.m. 31.07.19.

Vil du jobbe i vår kommune? Delta i et åpent, inkluderende og aktivt lokalsamfunn, og arbeide i skoler som er preget av målrettet fokus, godt humør og positivt samarbeid? – så har du sjansen nå!

Hægebostad kommune er språkkommune og vi jobber aktivt med språk- og språkopplæring, læringsmiljø, kompetanseheving og IKT er andre av våre satsingsområder. Vi arbeider målbevisst for å tilrettelegge for økt læring og positive relasjoner mellom alle på skolen. Høy fagkompetanse, god klasseledelse, tett samarbeid og et positivt elev-syn preger skolene våre.

Skolene er egne tjenesteenheter med utstrakte fullmakter, og rapporterer direkte til rådmannen.

Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå i:

• Lede det pedagogiske utviklingsarbeidet.
  • Ansvar for timeplaner og vikarordning.
  • Elevsaker og samarbeid med foresatte.
  • Personalansvar.
  • Økonomi.
  • Vi ønsker rektorer/enhetsledere som:
  • Har god faglig og pedagogisk innsikt.
  • Vil være leder og pedagogisk inspirator.
  • Gode ikt –kunnskaper og systemforståelse.
  • God evne til samarbeid og kommunikasjon.
  • Selvstendig og resultatorientert, med fokus på måloppnåelse og videreutvikling.
  • Personlige egenskaper vil bli tillagt vesentlig vekt.
  • Vi kan tilby:
  • En spennende og interessant lederstilling.
  • Et hyggelig arbeidsmiljø med høy kompetanse og engasjerte kolleger.
  • Elever og ansatte som tar vare på hverandre.
  • Lønn etter avtale.
  • Gode pensjonsordninger.

søk elektronisk her

Søknadsfrist: 22.05.18.
Politiattest kreves.

Søkere må regne med å bli kalt inn til intervju.
Ønsker du nærmere opplysninger, ta gjerne kontakt med Rådmann Ivan Sagebakken 383 49 100.Rektor på Kollemo skole. Atle Eikeland 383 49 280 og rektor på Eiken Skule Anne Marie Telhaug 383 49 250

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Vi vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. § 25 i Offentleglova.

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00