Intern utlysning: Legesekretær

OBS! Kun fast tilsette eller tilsette i vikariat/engasjement i Hægebostad kommune kan søke på denne stillinga!

Det er ledig fast stilling 20% og 20% sykevikariat.

Sykevikariatet er ledig så lenge det er behov for vikar.

Vi søker etter en person som er serviceorientert, god til å samarbeide, som kan jobbe selvstendig, rask og effektiv.

Arbeidsoppgavene er varierte og består av telefon/resepsjonstjeneste, pasientkontakt, taking av blodprøver med analyser, vaksiner, sårstell, ekg, spirometri og 24-timers blodtrykk, administrere HELFO refusjoner, m.m.

Vi søker en stabil og solid arbeidstaker som behersker de aktuelle arbeidsoppgaver eller raskt kan lære seg dem.

Du må minimum ha utdannelse som helsefagarbeider, og helst erfaring fra legekontor/helsestasjon

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn i hht tariff.

Det må fremkomme av søknaden hvilke stilling du søker. Du kan også søke begge.

Søknadsfrist 25.11.18

Søk elektronisk her!