Ledig fast stilling: Hjelpepleier/helsefagarbeider i hjemmesykepleien

Det er ledig fast 3.hver helg stilling som hjelpepleier/helsefagarbeider i hjemmesykepleien.

Søker må ha godkjent utdanning som helsefagarbeider/omsorgsarbeider/hjelpepleier.

Vi har også behov for vikarer til ekstravakter. Både sykepleiere, hjelpepleiere, helsefagarbeidere kan søke.

Gode samarbeidsevner, Selvstendig, men likevel flink til å arbeide i team, samt bidra til et godt arbeidsmiljø og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Du må også se mulighetene i hjemmesykepleien, som gjør at flere som ønsker det kan bo lenger hjemme. Du må kjenne til mulighetene i velferdsteknologien, og ha evnen til å gi brukerne en trygg og god tjeneste.

I henhold til kommunens mål om flere heltidsstillinger, og retten ansatte har i følge HTA vil ansatte som kan øke stillingen bli prioritert dersom vedkommende er kvalifisert for stillingen.

Lønn etter gjeldende tariff.

Pensjonsmedlemskap i KLP.

Ansettelse i tråd med gjeldende lokale og sentrale avtaler og regelverk.

For ytterligere opplysninger, ta kontakt med avd. leder. Merete Ågedal (tlf. 454 53 737)

For å søke på stillingene Søk elektronisk her innen 31.12.18.