Rytmisk sommerskole 2018

Vest-Agder Musikkråd gjentar suksessen og arrangerer også i år Rytmisk Sommerskole for spilleglad ungdom 14 - 20 år. Kurset avsluttes med konsert på Eikerapen Roots Festival - en av landsdelens største musikkfestivaler. Kurset begynner 30. juli og avsluttes 2. august.

Som deltaker på Rytmisk sommerskole, kan du ende opp på scenen på Eikerapen Roots Festival; Rytmisk Sommerskole har også i år inngått et samarbeid med Eikerapen Roots Festival, og inviterer årets deltakere til å avslutte kurset på scenen under årets festival. Denne konserten er åpningen av Eikerapen Rootsfestival.

Sommerskolen legger vekt på samspill og utvikling av unge musikere i trygge omgivelser, og med godt utstyrte øvingsrom. De unge musikerne får fire intensive dager med samspill og oppfølging, før det braker løs på scenen!

Instruktørene er en rekke av Sørlandets beste musikere, som bl. a jazzgitarist Øyvind Nypan, Tine Wulff, Kenneth Silden og Geirmund Hansen.

Sommerskolen har tidligere inspirert og motivert unge deltakere til å satse på musikken, og til å videreutvikle både band og talent. Å kunne starte karrieren med Eikerapen Roots Festival på CV'en er slett ikke verst!

Kurset arrangeres av Vest-Agder Musikkråd i samarbeid med Vest-Agder Fylkeskommune, Sørnorsk Jazzsenter og KOMP.

Mer info og påmelding her: http://www.musikk.no/vest-agder/hjem/hjem-xx/videregaende-ku/

Sjekk også ut og del gjerne arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/1667904149943946/

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00