• Hjem
  • Nyheter

Utbygging av mobildekning på Hekkfjellet

Hægebostad kommune har en avtale med Telenor om mobilutbygging på Hekkfjellet mot et tilskudd på kr 260.000,-.

Organisasjoner i kommunen ble i vår utfordret til å bidra til finansieringen. Det er gledelig at det var flere som tok utfordringen og ville bidra slik at utbyggingen nå kan realiseres. Følgende har bidratt:

Eiken snøscooterklubb

135000,-

Hekkfjellvidda beitelag

50000,-

Lygna røde kors

Blink trafikkskole

Evje trafikkskole

60000,-

Sum

260000,-

Utbyggingen vi skje ved at det settes en ny antenne i masta ved radiobua på toppen av Hekkfjell som skal sende innover heia. Det tas sikte på at byggingen skjer år men dette er ikke endelig bekreftet.