• Hjem
  • Nyheter

Dette skjer i Hægebostad - høsten 2018

Liv Sandvik Jakobsen blant annet kjent for bøkene «Kofteboken – den store koftejakten» og Kofteboken 2- den store koftejakten fortsetter» kommer til biblioteket i Eiken mandag 3. september kl. 19.00. Her vil hun snakke om gamle oppskrifter, og ha med flere kofter som kan prøves. Enkel servering.  Velkommen!
Arr: Husflidslaget, Bygdekvinnelaget og Biblioteket.

Onsdag, 19. september kommer en eller to av Høvågdamene til Eiken Bu- og omsorgssenteret kl. 13.00. Her blir det mye humor og latter. Velkommen!

Arr: Samarbeidsgruppen for den kulturelle spaserstokken.

Seniorsurf-dagen/digitalfestival blir markert tirsdag 25. september fra kl. 12.00-15.00 på Biblioteket/datarommet ved Eiken skule.
Tema i år er «Digital kunnskap for alle». Vi får besøk av Joop Cuppen fra Seniornett denne dagen.
Enkel servering.  Velkommen!
Arr: Frivilligsentralen, Seniornett og Biblioteket.

Årets tema 2018: Vær raus!

Med årets tema «Vær raus» oppfordrer vi alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse.
Hva er raushet?
Raushet handler om å gi noe uten å forvente å få noe tilbake. Det dreier seg om å akseptere at vi er ulike, at vi ikke er perfekte, og gi rom for egne og andres ulikheter.

1. Oktober fra kl. 11.00-14.00 blir det markering av verdensdagen på Åpen Kafe på Snartemo. Alle velkommen!
    I tillegg blir det som tidligere år stand på butikkene en dag.

Siv Ringdal kjent for bøkene «Det amerikanske Lista» og «Lapskaus Boulevard» kommer med ny bok høsten 2018. Hun kommer til biblioteket i Eiken torsdag 11. Oktober kl. 18.00 og presenterer sin nye bok. I boka forteller hun om hvordan mange unge, ugifte kvinner fra Agderfylkene opplevde det å dra til USA de første tiårene etter andre verdenskrig, hvordan de raskt la om klesstilen og hårfrisyren til amerikansk mote og kultur. Det blir også utstilling og visning av amerikanske klær ol. fra 50 og 60 tallet.

Enkel servering, alle velkommen!
Arr. Biblioteket med støtte fra Vest-Agder fylkesbibliotek.

Torsdag 25. oktober kl. 14.30 kommer Grethe Stulien Lauen og Øystein Lauen på Eiken Bu- og omsorgssenteret og synger under samlingen «Middag sammen».

Arr: Samarbeidsgruppen for den kulturelle spaserstokken.

Torsdag 8. November kl. 15.00 kommer Elin Furubotn til Eiken Bu- og omsorgssenter og holder konsert. Hun har lang fartstid som vokalist, gitarist, tekstforfatter og komponist og har på sine seks album sunget seg inn i manges hjerter. Tekstene er ofte preget av hverdagssituasjoner med underfundige betraktninger iblandet humor og alvor.

Velkommen!

Arr: Samarbeidsgruppen for den kulturelle spaserstokken.

Hvem er julenissen? og hvor kommer han egentlig fra…..
Dette og mer får du kanskje svar på torsdag 13. desember kl. 14.00 i kafeen på Eiken Bu- og omsorgssenter. Da vil Renate M. Hahn Stokkeland fortelle litt om nissen og dens opprinnelse.
Velkommen!

Språk-kafe/leksehjelp:

«En møteplass mellom bygdefolk og fremmedspråklige»

KOLLEMO 17:00 - 18:30   EIKEN 17:00 - 18:30
5. sept. 24. sept.
31. okt. 22. okt.
28. nov. 19. nov.

Data-drop-in:

«Hjelp til enkel hverdagsbruk»:

KOLLEMO 17:00 - 18:30   EIKEN 16:30 - 18:00
12. sept. 3. sept.
10. okt. 1. okt.
14. nov. 5. nov

Åpen kafe: tirsdag 9. oktober og tirsdag 4. desember på Snartemo.
Åpen dag: hver 3. Onsdag i måneden på eiken bu- og omsorgssenter
Middag sammen: hver torsdag fra kl. 13.30-15.00 på kafeen i Eiken bU- og omsorgssenter.
Behov for skyss til noen av disse arrangementene, ta kontakt med frivilligsentralen!
ALLE VELKOMMEN!
Kan bli endringer i dette programmet.

Kontaktpersoner:
Frivilligsentralen: Katrine R. Vatne tlf. 900 24 094