Hopp til her
  • Hjem
  • Nyheter

Stort møte om kjøttproduksjon på Rosfjord Strandhotell

Nye muligheter for storfekjøtt- og melkeprodusenter på Agder!

Markedet trenger og er villig til å betale for kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttprodusentene må få merpris for denne kvalitetsproduksjonen og restauranter og butikker må selge kvalitetskjøtt og -burger til riktig pris.

Ta med ektefelle/partner og kom til Rosfjord Strandhotell, torsdag 7. feburar kl 18:30. Middagsservering kl 20:00

Program:
  • Kategorisjef i Meny Espen Schønning Lie: Markedet for Angus. Vi tror på denne kvaliteten!
  • Kokk med ansvar for marked og innovasjon i Prima Jæren as, Anders Hellegaard: Hvorfor innovasjon og utvikling i kjøttproduksjonen er viktig. Arbeid i nettverk?
  • Regionsjef - region VEst hos Nortura SA, Einar Risnes: Lveranser tilmarkedet, riktig mengde, til rett tid og med riktig kvalitet
  • Fagleder Storfe FKRA, Ola Stene: Tema foring. Innspill fra NLR-Agder
  • Kjøkkensjef Kasper på Rosfjord serverer Agder Angus biff på sin spektakulære måte
  • USUS ved Siren Fredriksen, prosjektleder for Spissørlandet-satsingen gir info om matidentitet i Agder