Totalforbud på aktivitet som kan føre til antennelse av skog og annen utmark er igjen innført!

Grunnet svært lite nedbør er nå skogbrannfaren meget stor i Agder. På denne bakgrunn har brannsjefene på Agder besluttet at det nedlegges totalforbud på aktivitet som kan føre til antennelse av skog og annen utmark.

Forbudet gjelder all aktivitet i skog og annen utmark så som: skogsdrift, linjearbeid, kraft og tele, skyting på skytebane, rydding og tynning, kantklipping av veinettet, sliping av jernbanelinje, all form for bål og grilling samt annen liknende aktivitet som kan medføre brann.

Forbudet gjøres gjeldende umiddelbart og gjelder inntil forbudet oppheves. Opphevelse av forbudet vil bli publisert på brannvesenets / kommunens nettside.

Skogbrannfaren kan man sjekke på Yr.no her >>

Åpningstider: