Skriftstørrelse

Totalforbudet på aktivitet i skog og annen utmark oppheves!

Nedbør den siste tiden har resultert i at skogbrannfaren generelt er blitt lavere i Lindesnes- og Listerregionen. Selv om det er individuelle forskjeller på nedbørsmengden som er kommet i regionen, har vi vedtatt at totalforbudet på aktivitet i skog og annen utmark oppheves fra i dag.

Når arbeid i skog og annen utmark skal utføres, må det tas hensyn til lokale forhold, slokkeutstyr etc. må vurderes fortløpende.

Oppheving av totalforbud gjelder jakt og arbeid i skog og annen utmark. Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra brannvesenet.

Offentlig anlagte grillplasser åpnes opp for bruk igjen.

 

Enhver plikter å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann.

Brannvesenet Sør IKS                                             

Tlf. 97 16 27 53                       
  • Last updated on .

Hægebostad kommune

Post- og besøksadresse:
Laukrokveien 4, 4595 Tingvatn

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00

 

Sentralbord: 38 34 91 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer:1034
Organisasjonsnummer: 964 963 916

Personvern og informasjonskapsler