AVLESING AV VANNMÅLER - 2018

Tiden er inne for å lese av vannmåleren for 2018. Kort for vannmåleravlesning er nå sendt ut til alle som har installert vannmåler. For å få beregnet årsgebyr for vann og avløp ber vi om at du rapporterer ny målerstand innen 2. januar 2019

Du behøver ikke å vente til svarfristen, rapporter gjerne målerstanden nå med en gang. Det er viktig at du leser av vannmåleren, slik at du ikke betaler for mer enn det du har brukt.

Kommunestyret har vedtatt at det faktureres et straffegebyr på kr 200,- ved manglende rapportering av vannmåleravstand.

Registrer avlesningen her: VANNMÅLERAVLESNING