Hopp til her

Listeforslagene til høstens valg er klare

Her får du en oversikt over hvilke partier og politikere som ønsker å stille til valg ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i september 2019.

Alle partier som ønsker å stille lister til kommunestyrevalget 2019 må levere listeforslag til valgstyret i kommunen innen fristen som er 1. april kl 12.00Elektronisk utgave legges ut her, mens papirutgave legges ut på servicekontoret.
Listeforslagene er ikke godkjent. Valgstyrene begynner nå prosessen med å godkjenne listeforslagene. Listeforslagene godkjennes innen mai 2019 - i god tid før fristen som er 1. juni.
Valgstyret må i det videre arbeidet sikre at listen blant annet er riktig utfylt, inneholder riktig og nødvendig dokumentasjon og ikke minst at de som står oppført på listen er klar over at de stiller til valg!
Du finner mer informasjon om valget her

Innkomne listeforslag - Kommunevalget:

Listeforslag fra Kristelig Folkeparti (Krf)

Listeforslag fra Fremskrittspartiet (Frp)

Listeforslag fra Høyre (H)

Listeforslag fra Arbeiderpartiet (Ap)

Listeforslag fra Senterpartiet (Sp)

Listeforslag fra Tverrpolitisk liste

Listeforslag til fylkestingsvalget