Hopp til her
  • Hjem
  • Om oss
  • Nyhetsarkiv

Oppdatering fra Telenor om fremdriften i prosjektet for bedret mobildekning på Hekkfjell

ok Hægebostad kommunen og Telenor har avtalt et samarbeidsprosjekt for å bedre dekningen nord for Hekkfjell.
Høsten 2018 fikk Telenor dessverre tilbakemelding fra entreprenør om at de ikke kunne påta seg denne type oppdrag.
I slutten av november fikk Telenor avtale med ny entreprenøren, Eltel, om overtagelse av prosjektet.

Prosessen om bla. avklaring grunneieravtale og formelle godkjenninger for innplassering i mast er i gang og dialogen med kommune  er god.
Praktisk arbeid som støping av bardunfester og arbeid i mast må utføres når været tillater det.

Telenor er kjent med at innbyggere og brukere av området er utålmodige og ønsker 4G dekning så snart som mulig.
Vi beklager at dette tar tid, men prosessen er i gang og målet er ferdigstilling frem mot sommeren 2019.

For nærmere informasjon om prosjektet kan Pål Lukashaugen i Telenor kontaktes.
Mobil:90973461, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.