Hopp til her

Helsefagarbeiderutdanning i Lyngdal

Aftenskolen Agder lanserer nå  kurs i Listerregionen med undervisning i Lyngdal. Oppstart vil være 24. januar 2019.  Kurset varer 2 semestre; det blir undervisning i programfagene i Vg1 i vårsemesteret og Vg2/3 i høstsemesteret.

Deltakerne melder seg opp som privatister til den tverrfaglige eksamen og med bestått eksamen i november/desember 2019 vil de være ferdige med all teori. Når de har nok praksis til å tilfredsstille praksiskravet kan de ta fagbrev.

Målgruppen er voksne som har yrkeserfaring innenfor omsorg, grunnleggende sykepleie, eller lignende og som ønsker fagbrev. Kurset passer også for voksne som ennå ikke har yrkeserfaring, men som ønsker å utdanne seg i den retningen.

Kurset koster 13000 per semester. Vi håper at dette kan være av interesse for noen av deres ansatte. En mer detaljert kursbeskrivelse med påmelding finner du her.

For mer informasjon ta kontakt med Aftenskolen Agder [mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.]