Hopp til her

Velkommen til Hægebostad nye musikk- og kulturskole - Søknadsfrist

Tid for å søke plass

Det er nå tid for å søke om plass i musikk- og kulturskolen for skoleåret 2019/2020.

Alle må søke om videre plass, både elever som allerede har plass og nye elever.

SØKNADSFRIST 17. APRIL 2019.

Benytt vårt elektroniske søknadsskjema på www.ikskolen.no

Hægebostad har hatt interkommunal musikk- og kulturskole sammen med Audnedal og Åseral i en årrekke. På grunn av kommunereformen hvor Audnedal slår seg sammen med Lyngdal kommune ble avtalen sagt opp av alle deltakerkommunene gjeldene fra 1.8.2019.

Dette innebærer at Hægebostad kommune nå oppretter sin egen musikk og kulturskole. Kommunen bestemmer selv innhold og omfang av tilbudet. Kommunen foreslår å redusere kontingenten. Dette skal behandles i kommunestyret i april.

Vi håper å få se mange nye elever i musikk-og kulturskolen til høsten i tillegg til de flotte elevene vi allerede har.

For spørsmål ta kontakt med Kjell Gierstae på mobil 97 57 92 08

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.