Kulturpris 2019

Formannskapet deler ut kulturprisen 2019 til ein person/organisasjon/ gruppe som på en særskild måte har utmerka seg innanfor ei frivillig kulturell verksemd, eller på anna måte utmerka seg med arbeid for kulturlivet i kommunen.

Den eller dei som får kulturprisen må bu i Hægebostad kommune, eller ha ei særskilt tilknyting til kommunen gjennom si verksemd.

Vi ber dykk sende inn forslag på kandidat som de meiner er aktuelle til å motta prisen. Det må grunngjevast kvifor kandidaten er verdig Kulturprisen 2019.

Forslaga vil bli behandla konfidensielt.

Vi håper det kjem inn mange gode forslag!

Send ditt forslag til;
Hægebostad kommune, Laukrokveien 4, 4595 Tingvatn
Eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Innan 15. september 2019