Hopp til her

Årets kulturpris til Lill HaldisTveiten

Kulturprisen 2019Kulturprisen 2019 fra Hægebostad kommune blei i kveld delt ut til Lill Haldis Tveiten.

Lill Haldis Tveiten har gjennom mange år hatt eit stort frivillig engasjement på mange arenaer, blant anna innan husflid, på eldrekafeen Huldra og på grendehuset. I tillegg har ho i mange år delteke i Hægebostad barnehage på den samiske nasjonaldagen. Ho gjer ein svært god jobb med å formidle samisk kultur og tradisjonar for barna i Hægebostad. Lill Haldis blir skildra som ein representant som viser bygdekulturen på sitt beste.

Hægebostad kommune takkar for innsatsen og gratulerer med prisen.