Ordfører Margrethe Handeland

Ordfører Margrethe Handeland (SP)

Ordføreren er kommunens øverste politiske leder, og er kommunens rettslige representant. Ordføreren blir valgt av kommunestyret for fire år om gangen.

Ordførerens viktigste oppgaver er:
   * å være møteleder for formannskap og kommunestyre
   * å representere kommunen i ulike sammenhenger
   * å være bindeledd og formidle synspunkt mellom folkevalgte og administrasjonen
   * å være tilgjengelig for kommunen sine innbyggere og å følge opp enkeltsaker i den sammenheng

Margrethe er født i 1979 og er første kvinnelige ordfører i Hægebostad. Hun er utdannet veterinær og ble valgt som ordfører for perioden 2015 - 2019.

Tlf. 97 70 99 01
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lars Terje Grostøl (FrP) er varaordfører og stedfortreder for ordføreren, og tar over ordførers funksjoner i forbindelse med avvikling av ferie, permisjon, sykdom eller når ordføreren ikke kan være til stede.