Informasjonsmøte vedr. mulig endring av skolestrukturen

Informasjonsmøte mandag 28.5.2018 kl 1900 i kommunestyresalen

Kommunestyret vedtok i forbindelse med kommunebudsjettet for 2018 at det skal utredes mulig innsparinger ved endring av skolestruktur med tanke på økonomiske utfordringer i perioden 2019 -2021.

I den forbindelse inviteres det til informasjonsmøte om saken. Det vil pga. kommunens behov for innsparing bli foreslått å innføre 1 til 4 trinn på en av skolene, og 5 til 7 trinn på den andre skolen.

Saken vil bli behandlet i formannskapet 14. juni, og i kommunestyret 21. juni 2018.

Høringsfristen er satt til 10. juni 2018, og det oppfordres til å komme med hørings-innspill før denne dato. Alle innspill er velkomne for å belyse saken best mulig fra alle sider.

Vel møtt

Rådmannen