Skriftstørrelse

Kommunestyret

Fo.m. 2015 skal antall medlemmer i kommunestyret reduseres fra dagens 21 medlemmer til 15 medlemmer

Arbeidsområder:

Kommunestyret har etter kommuneloven et samlet overordnet ansvar for all kommunal virksomhet. I tillegg har kommunestyret ansvar for alle andre oppgaver som i lovverket ellers er lagt til kommunen.

Myndighet:

Kommunestyret er gjennom kommuneloven og annet lovverk tillagt myndighet direkte. I tillegg er kommunestyret gjennom forskrifter o.a. tillagt delegert myndighet på en rekke områder.

Delegasjonsreglementet for Hægebostad kommune lister opp de viktigste områdene hvor kommunen er tillagt myndighet

Kommunestyret delegerer myndighet til politiske organ eller til kommuneadministrasjonen slik det finner det best innenfor de begrensningene for delegasjon av myndighet som lov og forskrift setter.

Arbeidsform:

Kommunestyrets arbeidsform er tilnærmet utfyllende forklart i kommuneloven. Utgangspunktet er at kommunestyret utfører sine oppgaver i åpne møter som er annonsert på forhånd. Møtene blir ledet av ordfører.

 

  • Last updated on .

Hægebostad kommune

Post- og besøksadresse:
Laukrokveien 4, 4595 Tingvatn

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00

 

Sentralbord: 38 34 91 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer:1034
Organisasjonsnummer: 964 963 916

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me