Hopp til her

ARBEIDSUTVAL FOR VILTFORVALTNINGEN

Vilt defineres i viltloven som alle viltlevende landpattedyr og fugler, amfibier og krypdyr. Kommunen skal som lokal viltmyndighet jobbet for at viltet og viltets leveområder forvaltes i samsvar med naturmangfoldloven slik at naturens produktivitet og artsrikdom bevares.

Kommunene er lokal viltmyndighet og har en viktig rolle i forvaltning av elg, hjort og rådyr. Kommunene har også egne viltfond som de forvalter. Disse pengene kommer fra fellingsavgifter og overskudd far solgt fallvilt. Pengene fordeles og tilbakeføres til viltstellstiltak i kommunen og regionen.

Arbeidsutvalget består pr. idag av følgende medlemmer:-Arne Neset, leder-Morten Hauge, nestleder-Audun Rossevatn