REPRESENTANSKAPET TIL BRANNVESENET SØR

Eierkommunene i Brannvesenet Sør er Audnedal, Farsund, Hægebostad, Kvinesdal, Lindesnes, Lyngdal, Mandal, Marnardal og Åseral.

Formål og ansvarsområdet er i videste forstand å ivareta eierkommunens behov, plikter og oppgaver vedrørende brann- og ulykkesberedskap, brannforebyggende- og kontrollerende art samt andre tiltak som naturlig hører inn under dette formål innenfor det til en hver tid gjeldende regelverk.

For perioden 2015-2019 er følgende valgt:

Mona Flottorp og Morten Hauge