REPRESENTANTER TIL FRIVILLIGSENTRALEN

Frivilligsentralene er lokale møteplasser for enkeltmennesker, lag/foreninger og det offentlige som genererer frivillig innsats for og med det brede lag av befolkningen rundt om i hele landet.

Det skal velges 5 representanter til Frivilligsentralen i Hægebostad kommune. Styret velger egen leder for perioden. Dagens styre består av 2 representanter fra frivillige organisasjoner, 2 representanter fra kommunens administrasjon og 1 representant fra formannskapet.

I tillegg har 1 repr. fra Eldrerådet og 1 repr. fra rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne møterett og talerett, men ikke stemmerett.

representanter til frivilligsentralen, 2015 - 2019:
Tor Arild Bakke, medlemMargot Bryggeså, varamedlem