Klage på tilbud om barnehageplass

Du har rett til å klage ved hovedopptaket dersom du mener det er begått en saksbehandlingsfeil. Du kan også klage hvis du verken får ditt første eller andre ønske oppfylt. Klagefristen er tre uker fra du mottok vedtaket.

Hvis kommunen finner at barnet ditt skulle vært tilbudt den ønskede plassen, skal det tilbys første ledige plass etter at barn med lovfestet rett til prioritet er tilbudt plass.

Hvis du ikke får medhold, går saken videre til klagenemnda i kommunen, som er klageinstans.

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00