Flyktningtjenesten

Hva gjør vi?

Flyktningtjenesten har hovedansvar for å koordinere tiltak for nyankomne flyktninger som bosettes i kommunen. Tiltakene er bosetting og administrasjon av kommunens introduksjonsprogram.

For å gi et helhetlig og godt tjenestetilbud til nyankomne flyktninger jobber vi tverrfaglig. I bosettings- og integreringsarbeidet samarbeider vi tett med kommunens boligforvaltning, helsetjenesten, skole, barnehage, voksenopplæring, karrieresentre og NAV.

Tilbud og tjenester

• Bosetting