Hægebostad og Audnedal barnvern overføres til Lister barnevern

Barnevernet i Hægebostad og Audnedal blir f.o.m. 01.06.18 overført til Lister barnevern.

Kommunene Sirdal, Flekkefjord, Kvinesdal, Lyngdal og Farsund etablerte 1. januar 2010 en felles barneverntjeneste under navnet Lister barnevern.F.o.m. 1. juni 2018 blir også Hægebostad og Audedal barnevern overført til Lister barnevern. Samarbeidet er organisert etter "vertskommunemodellen" med Farsund kommune som vertskommune.

Formålet med samarbeidet er å skape en best mulig barneverntjeneste for kommunenes innbyggere, og sikre en god kvalitet på tjenesten. Et større fagmiljø skal bidra til å styrke den totale kompetansen, sikre rettsikkerhet og være en åpen og tilgjengelig tjeneste for brukerne.

Kontaktinformasjon:Enhetsleder Bodil Waage Glomsheller
Besøksadresse: Brogaten 7, 4550 Farsund
Postadresse: Postboks 100, 4552 Farsund
Telefaks: 38 38 20 77
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontaktinfo utenom ordinær åpningstid:
Barnvernsvakta i Kristiansand, telefon 38 07 54 00

Åpningstider: