Dagsenter for hjemmeboende demente

Dagsenteret skal være et tilbud for eldre som har behov for et dagtilbud, for hjemmeboende demente og avlastning for pårørende.
Vi ønsker å gi tilbud om en meningsfull hverdag med fokus på sosialt samvær, trygghet, tilbud om ulike aktiviteter og en opplevelse av mestring. Dagsenteret ligger i underetasjen på Eiken bu- og omsorgssenter og er et gratis tilbud til innbyggerne i kommunen. Du får tilbud om å bli hentet hjemme og å kjøpe mat fra omsorgssenteret.

Hva gjør vi?

• Koser oss
  • Drikker kaffe
  • Har felles lunsj