Rusoppfølging

Mennesker som står i fare for eller har utviklet rusmiddelavhengighet har ofte behov for sammensatte tjenester over tid. Mange har somatiske og psykiske lidelser i tillegg til rusmiddelproblemer. Det er derfor nødvendig å tilby et sammenhengende tjenestetilbud som omfatter forebyggingstiltak, kommunale tjenester og spesialisthelsetjenester.

Rustjenesten i Hægebostad tilbyr individuell hjelp og oppfølging. Oppfølgingen kan bestå av støttesamtaler, motivering til rusfrihet, praktisk bistand. Rustjenesten bistår også ved hjelp av søknader til spesialisthelsetjenesten.

<LENKER>

anonymealkoholkere.no