Snartemo Aktivitetssenter

Åpningstider:

Vi har åpent alle ukedager fra 09:00 – 15:00

Lørdager og søndager, samt høytidsdager og offisielle fridager har vi stengt.

Tjenesten koster:

Tilbudet er gratis, med unntak av materiell til kurs og utgifter til turer og reiser. I tillegg kommer kr 20,- for lunsj.

Tilbudet gjelder:

Alle ukedager har vi tilbud til funksjons-/utviklingshemmede, samt til mennesker som av ulike årsaker har behov for å treffe andre og fylle hverdagen med meningsfull aktivitet.

Dersom du skulle være interessert er det bare å ringe Arvid Frantzen tlf.: 94 37 99 72 eller Siri Syrstad tlf.: 41 44 43 88 for mer informasjon.

De som arbeider ved Snartemo Aktivitetssenter er:

• Arvid Frantzen (leder)
  • Wenche Birkeland
  • Irene Skeime
  • Bente Hobbesland

Telefon: 38 34 87 80 / 94 52 72 06

Psykisk helsetjeneste i Hægebostad ved Siri Syrstad vil som oftest delta i aktivitetene på fredager. Tlf.: 41 44 43 88 eller 38 34 91 64 på hverdager mellom 08:00 og 15:00.

Snartemo Aktivitetssenter er tenkt å være en møteplass…..

•  hvor de som deltar kan oppleve gode og inspirerende dager!
  • hvor en kan knytte kontakter, delta i ulike aktiviteter og være med å utforme tilbudet ved Aktivitetssenteret.
  • for alle uansett alder, kjønn eller livssituasjon, som har behov for sosialt samvær og meningsfulle aktiviteter.

OPPFORDRING:

• Ta initiativ og ansvar for å bli en del av fellesskapet!
  • Vær med oss å gjøre Snartemo Aktivitetssenter til et godt sted å komme, uansett hvordan du har det!
  • Vi ønsker at alle som bruker Aktivitetssenteret kommer med ideer og innspill til hvilke aktiviteter vi kan ha, og til programmet for Aktivitetssenteret.

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 07.30-15.00