Folkehelsekoordinator

Hovedoppgaver:

• Koordinere folkehelsearbeid på tvers av sektorer, avdelinger og virksomheter i egen organisasjon.
  • Pådriver og tilrettelegger for å få andre aktører i kommuneorganisasjonen og lokalsamfunnet for øvrig til å ta et større forebyggende og helsefremmende ansvar.

Hva koster det?

• Tjenesten er gratis

Annen informasjon:

• Kommunen er den viktigste aktøren i folkehelsearbeidet.
  • Med samhandlingsreformen og intensjonene på folkehelsefeltet styrkes dette ansvaret, noe som stiller nye krav til både kompetanse, kapasitet og samarbeid på lokalt og regionalt nivå.
  • Det er viktig at kommunen har oversikt over de lokale folkehelseutfordringene, at dette legges til grunn for planarbeid og får en politisk forankring i kommunen.

Kontakt avdelingen:

Folkehelsekoordinator Linda Bråtveit, tlf. 383 49 180 eller mobil 916 90 969