Skriftstørrelse

Frisklivssentral

Frisklivssentralen er en kommunal forebyggende helsetjeneste, som hjelper og støtter personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og tobakk. Tilbudet gis gjennom individuelle samtaler, gruppeaktiviteter og kurs. Man trenger ikke å han en diagnose eller være syk for å delta!

Dersom du ønsker hjelp til å endre levevaner kan du ta kontakt, uansett om du ønsker å delta på gruppetilbudene ved Frisklivssentralen eller ikke. Frisklivssentralen har god oversikt over hva som finnes av tilbud i lokalmiljøet, og kan gi deg opplysninger om hvor du kan finne aktiviteter og tilbud i kommunen.

Hva får du?

Frisklivstrening i grupper:

Trening der nivået er tilpasset deltakerne. Vi vil bruke naturen mest mulig, ellers er vi i treningssalen

Individuelle tilbud:

Vi har flotte treningslokaler på frisklivssentralen, og hver tirsdag og torsdag er det åpent for individuell trening. Vi tilpasser treningsopplegget til hver enkelt, ut fra dine ønsker og behov.

Vi tilbyr også individuell kostveiledning

Vi har også fysioterapeut som kan være med å tilrettelegge øvelser og opplegg dersom du har behov for det

Hva koster det?

Det koster kr 300,- for 3 måneder

Hvordan komme i gang?

Lege fysioterapeut, annet helsepersonell eller NAV kan henvise deg til Frisklivssentralen. Eller du kan ta direkte kontakt med oss på eget initiativ.

Hvor lenge varer det og hva inneholder tilbudet?

Frisklivresepten varer i utgangspunktet i 3 måneder og starter med en samtale der vi sammen ut fra dine helseutfordringer vurderer muligheter og mål for perioden. Vi ønsker at du som deltaker blir møtt på det som er er viktig for deg. Etter tre måneder, snakker vi om erfaringene underveis. Det er fullt mulig å forlenge tilbudet over lengre tid.

 

  • Last updated on .

Adresse

Post- og besøksadresse:
Laukrokveien 4, 4595 Tingvatn

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 07.30-15.00

Kommunenummer:1034
Organisasjonsnummer: 964 963 916

Kontakt oss

Telefontid: kl. 07.30 - 15.00
Sentralbord: 38 34 91 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nød- og vakttelefoner

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Personvern og informasjonskapsler

Følg oss