Trening for gravide

Frisklivsentralen tilbyr tilrettelagt trening for gravide med eller uten svangerskapsrelaterte plager i Hægebostad kommune. Fysioterapeut leder treningen der hensikten er å opprettholde god helse gjennom graviditeten på en trygg måte.

Treningen foregår i frisklivssentralens lokaler i kjelleren ved Eiken bo- og omsorgssenter. Ta kontakt med fysioterapeut på nummer: 91154327 dersom du er interessert i å delta gravidtrening slik at vi kan finne ut når det passer og eventuelt samle flere dersom flere er interessert.

Håper å se så mange som mulig på trening, vel møtt!

Hilsen Eiken helsestasjon og Hægebostad frisklivsentral