Mor og barn trening

Mor og barn trening er et tilbud til deg som bor i Hægebostad kommune og har barn under 1 år. Fysioterapeut er ansvarlig for treningen og det blir fokus på bevegelighet og styrke av hele kroppen. Det kan være vanskelig å få tid til trening etter fødsel, selv om det er kanskje nettopp nå kroppen trenger det. På denne gruppetimen kan du ta med den minste og samtidig gjenoppbygge kroppen på en trygg måte i sosialt samvær.

Treningen foregår i frisklivssentralens lokaler i kjelleren ved Eiken bo- og omsorgssenter fredager kl. 10:30- 11:30. Ta gjerne med eget håndkle, innesko og vann. Du trenger ikke melde deg på, men ta gjerne kontakt med fysioterapeut dersom du er interessert i å delta på mor og barn trening og har noen spesielle behov/ utfordringer.

Ved spørsmål ta kontakt:

Gunn Helen Hægeland (helsesykepleier); 38349180

Ingrid Aalvik Kristiansen (fysioterapeut); 91154327

Håper å se så mange som mulig på trening, vel møtt!

Hilsen Eiken helsestasjon og Hægebostad frisklivsentral