Oversikt priser sykehjemsplass

Korttidsplass

Hvor mye du skal betale, avhenger av din økonomi og hva slags plass du får.
Har du ektefelle eller annen hjemmeboende familie skal de sikres et rimelig økonomisk grunnlag.

Langtidsplass

Prisen for en langtidsplass beregnes ut fra din grunnpensjon fra Folketrygden og din inntekt etter skatt.
Grunnpensjonen reduseres som regel med 75%. Andre inntekter som tilleggspensjon, trygdeytelser, leieinntekter og avkastning på formue reduseres med 85%.

Priser for sykehjemsplass fremkommer i kommunens gebyrer og betalingssatser.