Overgang fra barnehage til skole | Hægebostad

Skolestartskjema brukes på alle barn i Hægebostad kommune som begynner på skolen til høsten. Formålet med å fylle ut skjemaet er at skolen skal kunne tilrettelegge skolestarten best mulig for det enkelte barnet.

Denne informasjonen skal bidra til å:

• skape trygghet for barnet og foreldre/foresatte ved skolestart
  • sikre sammenheng i læringen og utviklingen til barnet.

I tilelgg til dette skjemaet vil det være et overgangsmøte om det enkelte barn, mellom barn og skole. (I forkant av dette møtet vil foreldrene gi skriftlig tillatelse til å utveksle informasjon til barnets beste.

Frist for innsending av skjema

01. juni